Мамо

Элея Глосар
Лиш уві сні приходжу я до тебе
I на коліна голову кладу.
Ти пам'ятаєш, Мамо, як малою,
Мені плела із бантиком косу
А я вже, Мамо, зовсім не маленька...
Змінився час - розплетена коса.
Ти заспівай мені, Моя Рідненька,
Хоча би уві сні, щоб я спала.
Хай сум мине і лине мила пісня,
I голос твій, як музика дзюрчить.
Серед гілля лишившись наодинці,
Малою опинитись хоч на мить.
Всі сили знову вузликом зібрати,
Іти допоки тропкою веде...
Мені би, Мамо, тільки пам'ятати,
Що все, як пісня, з зорею мине.