Весiлля завтра

Надежда Крайнюк
Весілля завтра… тільки свято не для нас…

Шкода... Листи палю твої й світлини.

На жаль, в коханні помилилась: ти — не князь.

Поплач зі мною, мила горобино.

Запам’ятай, тобі не буде вороття,

Всі  заростуть стежки чортополохом.

Але тебе любити буду все життя —

Для мене був ти радістю і богом.

Хоч на примирення від тебе натяк був,

Але ж те зло… пробачити не можу!

І хоч помилку ти свою давно збагнув,

В житті дорогу вибере з нас кожен.


17. 08. 2020 рік

Світлина з інтернету