Я чекаю зиму...

Геннадий Сивак
Я чекаю зиму снігову й  чарівну,
З вихрами  суворими та   потужним   свистом ,
Що з небес являє  снігурку  царівну,
 Та  підніме    настрій,   й життя  наповнить змістом..

Як колись бувало,  ми не забуваємо,
Ковзани, та  сані, снігові терени,
В пам’яті, та казках  на завжди тримаємо,
Як повітрям свіжим  дихали легені…

Щоб  Господь пробачив  за минуле хибне,
Та на ріках  всюди     знов з'явився  лід,
Та у січні й лютому  було надто зимно,
Щоби  у злагоді жив майбутній рід…

Щезла  щоб  корона,  з  вітром  розчинилась,
Й дарувала радість   холодна  пора,
Кожна  пора року,  людям  Божа милість,
Як чекає  зиму завжди дітвора.

Автор  Геннадій  Сівак.
8   вересня  2020  року.