***

Татьяна Квашенко
Тиха музика міст.
Ліхтарів жолудеве намисто...
 
Не шукаючи зміст,
Що згубила давно серед листя,
Ця пора золота,
Ця червлена розпачлива туга
Пише червню листа
Про свою вересневу наругу.
Нетривкий падолист,
І немає куди притулитись...

Тільки спалений міст.
Тільки пошепки тліюче листя.

10.09.2020