Ви доктори, ми молимось на Вас

Геннадий Сивак
Ви доктори, ми молимось на Вас,
Так, вашу  працю  важко поцінити,
   Ось атакує  пандемії час,
Та ви  допомагаєте нам  жити.

Не кожен  вміє   людям співчувати,
І відчувати хворих біль,
Та   лікарем не кожен може стати
Життя порятувати -   ціль...

Цей  бій зі смертю, то  за Майбуття,
Добами  не виходите з лікарні,
Йде боротьба дошкульна  за життя,
Ось  так  і  ризикуєте   при наймі…

Благословляємо  ми  вас  за теплоту,
За  те, що живемо на Білім Світі,
Як відчуваємо  душевність й  доброту,
Даруємо  вірші, пісні, та квіти.


Автор  Геннадій  Сівак.
14  вересня  2020 року.