Чырвоны на Белым

Зеркало Теней
Чырвоны на Белым, лiцвiнская Кроў,
Сцяг, што палае на землях бацькоў.
Чырвоны на Белым, Сiмвал без слоў,
Для пошука прауды Аснова асноў.
Разам з'яднае волю людзей,
Разам сплаўляе чаканне падзей.
Чырвоны на Белым, Шлях для жыцця,
Падтрымка народа, Крок развiцця.
Светлыя Крылы i Шчасце, i боль,
Чырвоны на Белым у сэрцы Любоў.