Достатньо кохання...

Леонид Валериевич Жмурко
 

Тобі не потрібні питання: «Кохаєш?..».
Ти не сумніваєшся
ні на хвилину
у тому що «так»,
ти любов відчуваєш
від того, що любить
тебе як єдину:

по усмішках, поглядах...
Смайликах в Скайпі.
Тебе не порівнює
бо забуває
про інших; із серця
стирає та мапи
колишніх. Для нього
на світі немає

нікого крім тебе.
В очах ти читаєш
любовну абетку:
усе лиш для тебе!
Як спала? Що їла?
Та, як почуваєш
себе?.. I тобі
не потрібні із неба

ні зорі, ні місяць. 
Достатньо кохання...
Любов – це
коли тебе оберігають.
.
сборник ЛiРИКА З ПРИСМАКОМ ПОРОХУ, 2016-2020 рр.