Молюсь до Тебе, Боже, Лiкарю

Людмила Дзвонок
Часи жалоби, розпачі батьків,
Велике горе прилетіло в сім’ї,
І плач стоїть на кожному подвір’ї,
І сльози серед цих моїх рядків!..

Писати важко: юнь забрала смерть,
Нестерпне горе… Як же пережити?
Дивитись в небо, кожен день тужити?
Життя іде, щоденна круговерть…

А соколята мертві… - Господи, прийми
Ці юні душі у Свої обійми,
Хай там у небі будуть вони з крильми,
У Тебе будуть, не серед пітьми!..

Прийди до їх батьків, сестричок і братів,
Коханим всім дай оговтатись в горі,
Дай біль свою принести Тобі вгору,
Щоб в горі цім ніхто не згорбатів!

Життя іде, щоденна круговерть,
Дай пережити горе рідним, друзям,
Жалобна пісня зараз у окрузі…
Де соколята, там не ходить смерть!

Вони з Тобою, Господи, я вірю!
Хай горе відлетить з усіх подвір’їв,
Серця зігріє спокій, дальня мрія… -
Молюсь до Тебе, Боже, Лікарю!
                27.09.2020.