***

Картавцева Инесса
Не мовчить, кажіть хоч слово:
"Непереймайся і будь готова!"
Це так важливо, це не промова!
І бути поруч, онлайно-мова...

Всі тяжко дихають, чкають,
Багато хто кудись тікає...
Триматись разом всі люди мають,
Але, не винні знов помирають!

Я вірю, треба трішки часу,
Терпіти і весь час змагатись!
Здоровий дух не має маси,
Але він може все здолати!

27.09.2020