Не додавай печаль печалi

Наталия Вербицкая
А за щасливими ночами
Прийшла не ждана інша ніч
Не додавай печаль печалі
Не запалити згаслих свіч

Приспів:
Було та минуло,
Було та минуло
Ніхто не поверне нам втрачений рай
Не додавай печаль печалі
Печаль печалі не додавай,
Не додавай печаль печалі
Печаль печалі не додавай

- Прощай!- коханню скажем вслід ми
Воно нам крилами змахне
До самоти ми часом звикнем
Минає все і це мине
Приспів:

Промчать в розлуці дні і ночі
І ти побачиш давній сон
Де на твоїй щоці мій подих
Під теплим дотиком долонь
Приспів

( Исполняет Джемма Халид)