Сильнiшого нема в протистояннi

Людмила Дзвонок
Освідчення моє давно в мені,
Воно для Того, Хто давно все знає,
Бо ж Він мене і Духом наповняє
В усі свята і в дні, що в метушні.

Освідчуюсь Йому уже з рання,
Розплющу очі і давай взивати,
І славу, і хвалу всю віддавати…
Яка та святість - Боже убрання!

Я маю ціль – являти Божий образ,
Плоди духовні мати у собі…
Без Господа нікчемні ми, слабі,
А Він, Господь, для нас дороговказ!

Сиджу у ніг, тамую голос свій,
Щоби Його почути, розпізнати,
Він вчить, як перешкоди всі долати,
І як дійти до тих, бажаних мрій!

Освідчуюсь Йому в своїм коханні,
І знаю, що любов Його в мені
Для перемоги в дні оці, земні,
Сильнішого нема в протистоянні!
                30.09.2020.