Нiжностi пелюстки

Наталия Вербицкая
І знов не спиться, знов не спиться
І на душі гірка печаль,
А серце зранене мов птиця,
Що відлетіть не може вдаль

І так вже сталось, так вже сталось
Не повернуть щасливі дні
І не слова тому причина,
А те, як сказані вони

Приспів:

Сказані так жорстоко
Були слова твої,
З квітки любові зірвали
Ніжності пелюстки

І у самотнім небі
Вони кружляють знов,
Там де цвіла для тебе
Ніжна моя любов

Не повернуть назад кохання
Як пелюстки не повернуть
Вони з небес осіннім ранком
Дощем холодним упадуть

А може снігом білим- білим
Вони злетять із висоти
І зрозумієш ти, та пізно
Яке кохання втратив ти

( Исполняет Джемма Халид)