Дофамин

Юлия Инь
Ты невообразим.
Легко любим.
Мой дофамин.
Убежим,
Закружим
В осеннем танце,
Воспарим
В небесном глянце,
Гравий сердца
Осыпался.
Бьется,
Рвётся
Крик души
На свободу.
Я готова вместе
- и в огонь, и в воду .