Anne

Рафаэль Азгуда
R;yamda  bir ;ei geldi gonlumi titreturdu...
Gezlerim  doldu ya;a g;rd;gm geldi ho;a .
Bazlama Sicak ate; Annem  besledi yava;...
Dedi  yavrum,;ekerim , janym benim k;;;gum.
 Sarildi ;ekip yana kandanalim birtanem...
Sen  benim birtek  d;nyam bir;eya de;i;tiremem.
Anelerin  gezune kurban olem  s;zunya...
Anne bizim birtane kimse gelmez erine...
Annenin sevdi;i gibi sevmez seni he;biri .