Янгол

Антонина Соколова
В пустелі йшли поруч дві стежки слідів.
То   Янгол  Людину  пустелею   вів !
Та ось обірвалась стежина.  Не стало!
«Де ж, Янголе, був ти?» - Людина спитала!
І  Янгол  сказав: «Кинь докори та страх!
В той час я тебе просто ніс на руках!»