Еще октябрь, но листопад...

Александр Афонин 4
Хоч жовтень ще, та листопад
Вже шле привіти з жовтим листом
Й, хизуючись мистецьким хистом,
Розфарбував весь виноград.
Так, для жовтневої пори,
Незвична це іще палітра,
Однак уже в поривах вітру
Багряні грають кольори...