У турботах праведних...

Анатолий Павленко
•  •  •    

У  турботах  праведних  родина
Будувала  завтрашнє  своє,
Та  прийшла  в  сім’ю  лиха  година,
Зруйнувавши  майже  все,  що  є.

Для  матусі  де  знайти  слова  ті,
В  день  прийдешній  що  дадуть  квиток,
Спромоглась  щоб  відчай  вгамувати
І  на  ноги  ставити  діток,
Хоч  ввесь  світ  для  неї  став  немилий…

Я  ж  не  зрозумію  до  пуття:
Де  в  дитячих  ручках  стільки  сили,
Щоб  тримати  мамине  життя…