осiння пора

Любовь Лаутар
Останні осінні троянди
Зігнули голівки, росою вмиті,
Що сяють на сонці, як діаманти,
У темно-зеленому листі.
Казкова осіння пора
Квітує в барвистім намисті.
Десь ,там, залишилась весна,
Що нас колисала в колисці...