Не ми е нужно огледалото... - Мне не нужно зеркало

Мария Шандуркова
НЕ МИ Е НУЖНО ОГЛЕДАЛОТО...

***
Не ми е нужно огледалото...
Оглеждам се в очите ти...
А в тях съм много хубава -
и нежни са чертите ми,
и румени са бузите,
косите, буйно спуснати,
а устните - изписани...
Не ми е нужно огледалото...
...Какво богатство
                са очите ти!..

10.10.2020 г., 6 часа, Димитровград
Мария Шандуркова