О как...

Вел Гвор
Шариабль земноморфный,
Равночаечный зенкач.
Отторлюешно чесморный,
Кондолялечник довкач.

Хинтошлюшник хирношлепный,
Бамазерник угарлач.
Дерибумник бугагагажный,
Неприясно мержно крач.

;;;