Всiм, хто трима мирне небо над Укра ною

Орсана
-Мамо,  мамо,  а де наш тато?
Питає малятко.
-Він тепер там, де вічне свято
Спи, янголятко.

-Мамо, а де це - вічне свято?
-Там, де яскрава веселка в небі - бачиш?
Там наш тато
Навіщо ж ти плачеш?

-Мамо, а як же так сталось, мамо
Що він не з нами?
-Він тепер тримає небо руками
Мирне небо над нами

Я колись розповім тобі о війні
Як прийшла біда звідки зовсім не чекали
Спи мій янгол, хай тобі сняться сни
Мирні сни, за які ми воювали