Побажання вiд куми

Григорий Божок
          Жарт
"Щоб  голівка  не  боліла,
Руки,  ноги  не  крутило,
Не  виспівував  живіт
Й  прожила  ще  много  літ.
Дайте  лікаря  такого,
Не  старого,  молодого
Щоб  чорняві  вуса  мав,
Обіймами  лікував !"
______________________
*Малюнок  Кcюши  Тимченко,  12 років