Треба Ймення Його возвеличить

Людмила Дзвонок
Не живу я без віри, повір, не живу,
Бо де віра - невіри немає.
Так, не бачу я Бога іще наяву,
Та серденько моє Його знає!

Він живе в моїм серці, і Він мій Взірець,
Зір мій завжди до Нього прикутий,
Він Господь наш, Спаситель, Небесний Отець,
Його Слово все хочу збагнути!

Хай вживається в мене, щоб в Ньому була,
Щоб робила все те, що потрібно –
Повноводною річкою щоб потекла,
Його Ймення несла тільки гідно!

Не живу я в депресії, ні, не живу,
Всіх людей до Любові я кличу.
Бо ж Любов – це Господь, я до Нього всіх зву,
Треба Ймення Його возвеличить!

Все для Нього і Ним все стоїть на землі,
Він Володар того, що існує,
Тільки в Ньому є людям потрібний заслін,
Де за ним нас ніхто не зруйнує!
                17.10.2020.