Кандидатам

Людмила Дзвонок
Не крайте душу, серце бережіть,
Що депутатом ви не стали, мером.
Свого часу від Бога на те ждіть,
Це Він до влади відкриває двері,

Це Він вирішує, щоб бути кому й де,
Бо Ним стоїть Земля і все для Нього,
До кого влада наша перейде -
Його це рішення, Бо Він Владика всього!

Довіртеся Йому і ждіть свій час,
Працюйте гарно не лише для себе,
Благословіння Бог дає для нас,
Частіше зір свій направляйте в небо.
         26.10.2020.