Це вiдчуття...

Людмила Дзвонок
Не застоюсь у "стайні", друзі, я,
Душа горить, бо хоче дуже волі -
Тієї волі, де гріхів ні дня,
Щоб поєднатися із Богом в одній долі!

Господь страждав, страждання й я пройду,
Бо ж не одна я на шляху життєвім,
До цілі неодмінно з Ним дійду,
Дає мені всі рішення суттєві!

Радію кожній днині у житті -
Господь дає і сили, і натхнення,
І слух мій до тих висів долетів,
Де так відчутно Боже откровення,

Де так відчутно голос, що веде,
Несе ті мрії, що життя вкрашають,
І вірю я, що краще мене жде -
Це відчуття мене не залишає.
             26.10.2020