Роберт Фрост Огонь и лёд

Семен Вайнблат
Твердят: мир сгинет от огня
Иль, может, -  льда.
Не оставляет мысль меня,
Что он погибнет от огня.

Но если в дом придёт беда,
И ненависть весь мир разъест,
Считаю я,  что хватит льда,
Чтоб мир исчез
Навек тогда.

Перевёл с английского Семён Вайнблат

FIRE AND ICE  by Robert Frost

Some say the world will end in fire,
Some say in ice.
From what I've tasted of desire
I hold with those who favor fire.
But if it had to perish twice,
I think I know enough of hate
To say that for destruction ice
Is also great
       And would suffice.