На украинском

Василий Швыдкий
    БІДА З НОГАМИ.
 Лікарів цурався, 
 Біль терпів роками
 Та нарешті здався,
 Бо біда з ногами.
 Лікар обдивився
 Ще придатні ноги,         
  У книжках порився         
  В пошуку підмоги.         
  Мовив: "Ми воюєм            
  З бідами такими.             
  Ноги пролікуєм.
  Гірш, якщо між ними".