Мрияти

Юссия Ма
справжні, вони будуть говорити серед ночі
розум, розфарбований світ
зниклі, хто? чи
понад цим містом, зважити попіл, що, зникає
пам'ять завантажених снів, не стирає

мріяти довго,кидатись в майбуття
в небі, малювати життя

подих вдосконалених дій, отруїти
дивно, вже тремтіти не їй, що робити
кинути все, чи зрадити той вогонь, палає
пам'ять, що пильнує тебе не стирає