Хоризонти

Антонина Димитрова -Болгария
Откраднати съдби,
живот сподавен,
неосъзнато млад.
А детството горчив
привкус оставя
в несретница душа.
Аморфните мечти
в зародиш още
убиват лудостта.
Но в миг избухва стих
и в час среднощен
звездите си шептят…
19.04.2019г.