сiрий

Май Михненко
кута в улюблений сірий светр
і відчувай як усе що зробило тебе тобою зникає
як листя опадає з дерев

відчуй холод і наготу

але

втрачай себе серед рижих дерев готових скинути все
коли вони скинуть усе і ти скинь усе вслід за їхнім прикладом
злийся з їх сірими стовбурами
і розищі себе серед ціх сірих стовбурів

зрозумій хто ти серед ціх сірих стовбурів

адже це листя що як тобі здається робить тебе тобой
насправді завжди буле твоєю мінливою частиною

листопад знає що ти ніколи не змінюєшся
листопад бачив кожний лист якій ти скинули
листопад прийшов щоб тобі знову їх скинути
щоб легше було пережити зиму без них
щоб легше було створити щось нове після зими

і тоді навіть ти не помітиш
як щось змінилося

тому кута в улюблений сірий светр
і відчувай