Твоят мир

Величка Петрова
ТВОЯТ МИР

          На Драгомир Мирчев
Драго
Драго, Драгомир!
Енигмата е твоя мир…
Бах,
Пучини,
Доницети
са любимите планети
за твоя музикален слух,
който е
небесен дух
за отмора и почивка.
Носи ти любима спирка.

Невидима те целува,
внучката до теб танцува
и животът ти е Рай
в път от пъстрота докрай.
Носиш музика готова
от пейзажностите
нови
с нежност всеки да спаси
и с любов да украси.

Драго,
Драго, Драгомир
познават те
надлъж и шир.
Душевността ти
е безкрайна
изпълнена
с магична тайна.
Ние пием благостта
от небесна красота.
       25.10.2020г.