Тешам чеченский

Касуева Мата
И лекха ломал лекха
Са ойланаш яра хьоьца
Цу лекха
 ломал
 лекхар
Чу еъна ялла х1инца!

Мел ч1ог1а хиларах тешам
И байча ца бог1у юг1
Соьх хьуна цахиллехь эшам
Тухар бу ас хьуна букъ!