Дуьту вай

Касуева Мата
Ас дуьту вай генахь
Цхьанне цагуш

Йог1ар яц г1енахь
Сай безам луш

Доьлхур дац б1яргаш
Хьо хьежарх схьа

Хьа лекха дешнаш -
Са Дайна са

Д1а дялла. Дита!
Ас кхойкху хьоь

Ойлнаш йисна?
Уьш хьай лар йе!