Сърцето ми... - Мое сердце...

Мария Шандуркова
СЪРЦЕТО МИ...

Сърцето ми дали е мое,
щом твоят кон препуска в него?
Простора ми докрай обходил,
в небето ми открито гледа.

Да го обяздя аз не мога,
то тебе търси и не спира...
Не знае сън, не знай умора,
в мен дни и нощи галопира.

Сърцето в мен е вече твое.
Усещам неговата сила.
Понася ме във своя полет -
и пО съм жива, пО съм жива.

06.11.2020 г., 6:20 ч., Димитровград
Мария Шандуркова