Ника Турбина. Мы говорим... Пер. на англ

Игорь Скрягин
Мы говорим с тобой
We have been talking both

На разных языках.
Two different adverbs, cause

Все буквы те же,
All letters equal

А слова чужие.
Are but words are alien.

Живем с тобой
We've living been

На разных oстровах,
On diifferent islands forth,

Хотя в одной квартире.
Apartment though the same in.