Let him flee

Автор Муза
With supporters failing bad cognitivity exam
Waste abroad resonate with nonsensical bedlam
Over-tweeted enemies and completed four years term
Courts exhausted remedies, over-bulled he them alone

Second term somehow lost with impeachment blew across
Narcissist the very most with a genius's heavy cross
To fifth bankruptcy confirm, be large-hearted let him flee
Let him serve a real term, let him market jail flea

* * *

Ввел сторонников своих в когнитивный диссонанс
Вызвал средь земель чужих мегаВАТный резонанс
Перетвитил всех врагов, президенсткий срок отбыл
Домагательства судов нескончаемых отбил

Во второй срок все ж не вполз сквозь импичмент напролом
Нарцисизма судьбонос с тяжким гения крестом
Отпустите же его без помех в реальный срок
Исстрадался по пути не мессия, но как смог