Пишу та й все!

Александр Ив Бондарь

І дощ пішов,

Заляпотів об Землю.

Змиває засум зливою з душі.

І ніч стоїть,

І в грудях мабуть темно,

Але ж звідкільсь вигулькують вірші

І я пишу, не знаючи навіщо.

Пишу тай все,

Вхопивши олівця.

Іду під дощ,

Бажаю – хай вперіще,

Омиє душу, розум... І, слівця,

Нехай простого,

Надихне дощище.

Пишу тай все,

Вхопивши олівця.


(01.07.2010 20:01:27 - Бондар)