Босс 13. 11. 2020

Ярослава Луговая
Р/омантичний, добрий, ніжний,
Е/вритмічний, світлий, вічний,
Г/омінкий, п' янкий, kochany,
А/втентичний, чесний, fajny,
Л/юбий, милий, товариський,
Ю/ркий, щирий, компанійський,
К/ерівник талановитий,
І/деальний, соковитий,
Г/арний, вірний і смішний,
О/бережний, чепурний,
Р/ізнобарвний, не дурний.

13.11.2020

Посвящается Боссу.

Автор картины С.Разумова "Мужчина в кафе"