Треба почекати

Людмила Дзвонок
Лежу собі, лежу,
Коли б ще полежала?..
Голівку зав'яжу,
У тілі моїм жало!

Шкуляє і пече -
Так в кожную клітину,
Повільно час тече...
Масаж на всю би спину!

Лежу собі, лежу,
Біль стискує ті скроні...
Сама собі кажу:
- Не завжди буть в полоні!

У Бога диво є
Для кожної дитини,
Для кожної своє,
То й жди своєї днини!

Прийде обов'язково,
Май лише ти терпіння,
У сон війди казковий,
Господь дає видіння!

Діждусь свого часу,
Я вмію довго ждати.
Ісус сказав: - Спасу!
То треба почекати...
     16.11.2020.