А может быть дронами?

Василий Базилевич
Як раділи «патріоти»:
б`ють вірмен бакинці!,
Турецькії безпілотні -
на кожній сторінці.
   - Може й нам на часі
закупити Байрактари,
знищити в Донбасі
і в Криму,
що в нас украли,
ворогів дрона’ми.
Звісно, Захід допоможе,
може й не словами…
Тільки ж,
милосердний Боже!
Як плями на сонці,
замість турків в Карабасі -
руські «миротворці»!..
                17 11 20
Фото – из интернета