При межi

Надежда Рубинская
Вже час останній йде!
Ми з вами при межі:
Господь з Небес гряде!
Покиньте вантажі,

Які серця крадуть
І забирають сон.
Хай каяття ростуть,
Щоб оминуть полон.

І серце, і життя
Нам, Боже, збережи!
Тепер, серед буття,
Нам стежку підкажи.

Поглянь, Господь Святий,
В молитві стоїмо.
І все в цей час лихий
Тобі віддаємо!

                30.09.2020