Янголятко

Таня Черненко
Всі люди знають на землі,
(І це не новина!),
Що у дорослих і в малих -
У всіх є ЯНГОЛЯ!

І хоч куди ти не іди -
Твій ЯНГОЛ за спиною
Оберігає від біди
Крилом, немов рукою!

_____________________________________

Раді хлопчики й дівчата
Янголят всім показати.
Різнокольорові крила
Власноруч вони зробили.
Вийшов гарний подарунок -
Янголятко й поцілунок!