Роберт Геррик. Н-861 Короли и тираны

Сергей Шестаков
Роберт Геррик
(Н-861) Короли и тираны

Король – радетель своего народа,
А деспот правит лишь себе в угоду.


Robert Herrick
861. Kings and Tyrants
 
'Twixt Kings & Tyrants there's this difference known;
Kings seek their Subjects good: Tyrants their owne.