Роберт Геррик. N-120 Ад II

Сергей Шестаков
Роберт Геррик
(N-120) Ад (II)

Ад – место, где, смеясь, язвит нас кнут,
И не промоют наши раны тут.


Robert Herrick
120. Hell

Hell is the place where whipping-cheer abounds,
But no one Jailor there to wash the wounds.