На волю рвались замкненi слова

Анастасия Тенжала
На волю рвались замкнені слова,
Душа, здавалось, вічність промовчала,
Боліли і томились почуття.
Зламалась.

Ні музики, ні кольору, ні слів,
І в той же час ти надто не порожня.
Твій кожен нерв напружено болів.
Не можна.

Писалось? Ні. Допоки з берегів
Не вийшла річка струменями серця.
Словесна повінь. Вир. Напір із слів.
Безсмертя.
Обережно!