Украинский Гарик 800

Владислав Красса
Український Ґарик 800



За мотивами І. Губермана

У порядності немає жлобства.
Ти від цього можеш навіть злитись:
відчуваєш напад юдофобства,
і ні з ким не можна поділитись.


Оригінал
В порядочности много неудобства,
что может огорчать и даже злить:
испытываешь приступ юдофобства,
а чувство это некому излить.
 І. Губерман