Небо

Радмила Данс
Небо, ти вірне таке
Ти рожеве і синє
На синьому слід від чиєїсь шаленої мрії...

Гонить хмари й пісні вітер мрій і надій
І на небі гостиннім достигають вони
Як ті яблука райські
І духи лісні перепитують чемно
Як справи й життя
Забуваючи про неосяжність буття
Як долоні дитячі впритул і до щік
Як тороками лід припадає до рік
Де любов
Де життя
Що немов уві сні
Де нашіптує вітер і гонить пісні...

11.2020