Знову буде так

Радмила Данс
Завіса димчаста, срібляста пливе за обрій
Як та птаха
Що крилами накрила світ і захистила
Від негоди
Від люті
Від біди
Від втрати свідомості
І долі
І коли відчиниться небесна хвіртка
Ти зайдеш в світ такий
Але інакший
Як світло
Що відображене у водах
Природи світу
Хай пливе над тими водами
Чарівна птаха
Хай несе на крилах
Втіху
Любов
І радість для охочих
Що готові
У світ такий
Але інакший
Іти
І знову буде так...

11.2020