Отримав

Юрий Ош
Отримав

Я не багато і не мало
в житті рядків заримував
і на додачу написав
                чималу
                дозу
                прози.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
За ці рядки та ще й за рими
лише я заздрощі  отримав.