З тобою

Валентина Бачал
З тобою я сама собою стала. 

Твій погляд – це  бурхливий водограй.
Душа твоя - загадковий, безмежний  ліс.
Характер твій не раз бентежить мою кров,
Мов заблукала я серед дібров.

Чому тільки? Ти мене не питай.
Покохала, мій любий, тебе я до сліз.
З тобою я сама собою стала.
І все довколо мене засміялось,
Як пташка, я знов заспівала. 

Коли бачу тебе, червонію
І очі свої я ховаю.
Як заглянеш у них,  я хмелію.
Ти  трепіт мій, моє потайне  бажання.
Ти мій сум, магніт мого серця
Ти ніжна мрія творця!
 
З тобою я сама собою стала.
І щось мені шепоче:
Ми будемо разом до старості!
Так!  - кажуть і наші очі.

Не ошукай мене й не зрадь!
Я стану ніжною хмаринкою,
Мене ти, моє синє небо, розрадь.
З тобою я сама собою стала!


https://www.youtube.com/watch?v=LZLhKnLVA-k&feature=share